onsdag 5. mars 2014

Tapet

Hva skal vi ha på veggene? Tapet eller ferdigmalte plater??


I går postet Malingsdamene et innlegg i bloggen sin om nyheter i tapetverdenen. O M G!!! Der var det mye fint. Jeg syns det er veldig fint med tapetserte vegger. Men det er ganske mye mere arbeid enn å klaske opp ferdigmalte plater på veggen. Trenger vel ikke si noe om hva som er snekkermannen sin favoritt, og hvem så må tapetsere det som tapetseres skal....

Hadde egentlig bestemt meg for å ikke ha noe mønstrete blikkfang av en vegg i stua denne gangen. De to siste stuene våre har hatt en ganske så dominerende fondvegger. Men mulig jeg ikke klarer å la være.




 
 
Bildene over viser 2 av nyhetene fra Borge . Det finnes så utrulig masse stilig. Bare fantasien - ja og smaken - som setter begrensninger.... Blir nok noen fondvegger i huset ja. Stua, kjøkkenet, soverommene....vi får se. 



Magnet-tapet. En hel vegg som oppslagstavle? Eller deler av veggen. Det fine er jo at vi kan gjøre akkurat som vi selv vil.

Spennanes. Stor oppslagstavler kan være ypperlig f.eks på kjøkken, barnerom eller i gangen.

Man tapetserer først med en magnestisk aktiv tapet av glassfiber, og så maler man eller tapetserer over med ønsket tapet.

Magnet-tapet....hmmm...høres faktisk ganske så spennanes ut.




Siste nytt innen tapet er geometrisk tapet. Borge lanserer to nye kolleksjoner som er spesielt preget av denne trenden: Layers by Edward Van Vliet og Eco Dimensions.
 
Scandinavian Surface er også et alternativ til tapetleverandør. Noen eksempel kommer under.


 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar