mandag 24. mars 2014

Boligmessa


Inspirasjon og idèer

 
I helga var det boligmesse her i byen. Og vi dit. Hva kunne vi finne der som vi ellers ikke har tenkt på....

Vel...vi fant ingen revolusjonerende nyheter på messa, men vi har bestemt oss for parkettype i stua og på kjøkkenet. Og inngikk (delvis) en avtale om vedovn. Også fikk vi kikka på dusj/boblebad, men har ikke bestemt oss for noe. 


"Saga Wideplank Old Smoked White" hete parketten. Det er et røft gulv. Gulvbordene har ekstra bredde og er ekstra lange. De er røkt og hvitbehandlet for å gi gulvet karakter. Også er det store sparklede kvister og håndskrapet v-fuge. Vi trur den kan bli skikkelig flott på ei så stor gulvflate som vi får i stua og i kjøkkenet.




Jeg, som mange andre, har tenkt at denne v-fugen er en stor støvsamler. Dette avkreftet selgeren. Overhodet ikke støvsamler. Han mente gulvet bare ble mere stilfullt med denne v-fugen. Håper å treffe på noen som faktisk har lagt gulv med v-fuge, så vi får virkelige meninger om denne fugen :)



Stockholm Høy rettveggOgså skal vi ha en "Stockholm" vedovn fra Nordpeis

Og ellers....ja så venter vi nå ennå på at de skal skrive ut byggetillatelsen på kommunen. Men vi fikk igjen bekreftet før helgen at alt var i orden og at søknaden er godkjent. Må bare skrive den ut....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar