mandag 3. mars 2014

Gulvfliser


Det finnes masse fine fliser ute i den store verden.


Scott - by Halvor Bakke
Det gjelder bare å finne akkurat det vi ser etter. Og valg av gulvfliser er jaggu ikke enkelt. Vi skal ha fliser på endel gulv. Blant annet på baderommene. Her har jeg lyst på noe stilig. Masse mønster. Og kanskje litt farger.

Så på "Norges styggeste rom" på TV3, og der falt vi helt for flisene de hadde valgt på badgulvet. I ren Burberry-stil som Halvor Bakke så fint kalte det.

På det badet brukte de Scott - by Halvor Bakke. Synes det gulvet ble helt rått. Og etter litt googling og surfing kom jeg frem til en nettside Ulfven som har masse stilige fliser.


Ulfen sort er ennan type som jeg, og sikker snekkermannen også, liker godt. Jeg falt også for Fiore, men er usikker på hva den samme snekkermannen synes om denne flisen....

Innredning på badene blir endten hvit eller grå, og veggene mest sannsynlig hvit eller helt lys-lys grå. Så alle disse flismønsterene vil nok passe godt inn.


Fiore
Ulfen sort
















MEN, og med et stort MEN, flisene her var dyrere enn vi hadde tenkt. Ikke kalkulert i det hele tatt med så dyre fliser. Så vi får surfe videre og se se hva vi finner. Men vet at når man  har falt for noe så er det vanskelig å glemme det.



Snart skal det være boligmesse i Harstad. Gjør din bolig bedre kommer til Harstad 21.-23. mars. Kanskje vi kan finne noen tips og nye idèer på messen. Håper på utstillere som har flis, dusj/badekar, gulv og vedovner.












2 kommentarer:

  1. Flisetips: Flisekompaniet har begynt å få inn litt fliser ala flisene fra Ulfven ;) Har tenkt meg en tur til Sortland for å titte. Hadde nemlig også lyst på keramikkfliser med historisk mønster - men syns de er aaaaalt for dyre :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Sortland plottes inn i fliseplaner nå :) Synes det er så masse flott med historisk mønster, men helt enig i at de er dyre.

      Slett