mandag 3. mars 2014

Mens vi venter....

Mens vi venter på å  komme igang prøver vi å koble litt ut fra "husbyggerpratinga". Ikke lett, men føler vi av og til må det.

SÅ - i helga ble det turgåing i nydelig vintersolskinn. Fikk skikkellig vårfølelse. Lørdag gikk turen  til Kilhusåsen. Ikke en lang tur, men man rekker å bli varm i trøya. Stigning helt fra start og hele veien opp. På toppen er man 336 moh, og har nydelig utsikt over Møkkelandsvannet. Man ser Keipen, Litjehornet og Elgen i det fjerne. 3 av mine favoritturmål.


På tur opp til Kilhusåsen. Ca midt i bildet er Mustapartajordet. Og vår tomt (klarte ikke helt å komme bort bra husbyggertemaet). Denne turløypa kommer nok til å bli brukt et par ganger i uka tenker jeg.


Her er vi på toppen av Kilhusåsen. Og her ser man som sagt 3 av mine favoritturål. Midt i bildet er Keipen, midt i og helt til høyre er Litjehornet, og midt mellom disse og lengere bak er Elgen. Vannet vi ser "rett ned" er Møkkelandsvannet.


Gubben og mæ :)


Søndagen tok vi turen på asfalt - og til dels på is - gjennom byen. Byvandring er det lenge mellom hver gang vi gjør. I hvertfall i egen by. Men denne dagen visste Harstad seg virkelig fra en av sine fineste sider. Helt klart og sol. Rett og slett nydelig. Alle fire bildene under er tatt fra Kulturhuskaia.
  

Utover mot Rolløya/Andøya.


Mot Trondeneshalvøya. Klarer så vidt å skimte Trondeneskirka midt i bildet (og litt til venstre).


Disse to er tatt fra kaia og inn mot sentrum.


Med utallinge oppdateringer på facebook og instagram med bilder av forskjellige fastelavensboller var det umulig å ikke få lyst på gjærbakst. Siden vi ikke er så veldig glad i krem, og vanlig boller blir bittelittegranne kjedelig så ble det en krysning av kanelboller og solboller. Og det er nydelig det.



Og nå er vi klar for ei ny uke med husbyggerprat, planlegging og surfing på nett etter gode idèer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar