mandag 6. oktober 2014

Lokketilbud

Damenes aften på Byggmakker

I høst (7. oktober i Harstad) arragerer Byggmakker Damenes aften. Da kommer noen leverandører for å fortelle om nyheter og trender. Og i annonsen for Damenes Aften reklarmerer Byggmakker med tusenvis av farger og hundrevis av tapeter og gulvbelegg. Jippi!!

Kanskje snekkerfruen kan plukke opp tips og gode idèer her i år. Jeg har vært de 2 siste årene på damenes aften ved Byggmakker sine arrangement. Og de har vært bra. Foredrag, konkurranser, mat og drikke, trekning av premier på inngangsbilletten og gode dagstilbud. I fjor klarte de til og med å lure inn manekengoppvisning fra et par av byens butikker.

Årets tema for damenes aften

En av høstens store interiørtrender er å skape rom for gode opplevelser og balanse i hverdagen. En blågrønn fargepalett som gjenspeiler ønsket om energi og overskudd. Fargene skal være harmoniske, farger ton i ton, farger som passer godt sammen. Ikke de skrikende fargene men rolige, deilige og balanserte farger. Vi ser det i dagliglivet der vi ønsker å roe oss ned i en hektisk hverdag - leve et balansert og spennende liv.
Nå vil vi være snille mot oss selv. Vi mikser ulike tresorter, dynger på med tekstiler og omgir oss med nette, flyttbare møbler. Vi vil være fri, uten regler og leve nomadiske liv. Vi skaper intime soner og stille rom. Hjemmet er vår ladestasjon. Og vi vil omgi oss med gode materialer i sin ekte form - naturstein, matte metaller, lær og glass. Vi mikser dem og resultatet er nære, varme og trygge omgivelser.

Årets tema-teksten er klippet og limt fra BM sin Damenes aften annonse.

Jeg satser på å dra på Byggmakker med håp om at kanskje noen av kveldens tilbud kan være noe for meg. "Dametilbud" på maling hadde passet fortreffelig. Vaskeromsinnredning... Ovn til stua... Noen interiørgreier...







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar