torsdag 19. juni 2014

Ytterdør

Valgets kval....


....som ikke lengere er valgets kval. Valget er gjort.

Ytterdøra. Det første du møter før du går inn i et hus. Førsteinntrykket av huset og de som bor der. En ytterdør skal stå i stil med fasaden på huset og beskytte mot vær og vind. Men den skal også ta godt i mot besøkende.

Leste en artikkel om at vi nordmenn er dårlig på ytterdører i forhold til resten av Europa. Vi er litt kjedelige vi nordmenn, og kanskje litt dårlig på å fremheve husets førsteinntrykk. Ikke så mange som har ytterdør med skikkelig farge på. Veldig mange, når de skal ta beslutning om ytterdør, setter inn/bytter til hvit ytterdør. Mens befolkningen i andre deler av Europa bruker mye farge. Grønn, gul, blå.... Og det er utrolig masse å velge mellom. Dører uten glass og med glass. Store glass og små glass. Lange glass og runde glass, og tilogmed hjerteglass. Og alle slags farger.

Foreslo i går for snekkermannen at vi kunne ha rød ytterdør (som nevnt tidligere er jeg veldig svak for rødt) - han så bittelittegranne rart på meg og svarte fort: "Dørene er bestilt". Dumt, hadde egentlig vært litt stilig da (og litt meg).

Og det er jo sant. Dørene er bestilt. Vi har jo bestemt oss for ei stund tilbake for hvilken dør vi skal ha. Og da bestemte vi oss for grå. Og egentlig så ble vel ikke rød dør diskutert engang da :) Vi snakket lenge om at vi skulle ha sort dør, men det er noe med garantien og sorte dører....

Ytterdøra blir grå, som den på bildet under. Bare at vår dør blir med 2 glass, som den røde døra viser :)


Linjen 302G2 fra Nordan






Blå ytterdør har vi jo sett på film (noen av oss opptil flere ganger). Den blå døra i Notting Hill. Da vi var i London tidligere i år gikk vi faktisk fra hotellet og til Notting Hill. Blandt annet var målet å se den blå døren. Morsomt å faktisk ha sett den :) 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar