mandag 2. juni 2014

Ett skritt tilbake

Også kom overraskelsen...


Snekkermannen dro i tomta for å pusse mur på lørdag mens jeg var på jobb. Der fikk han ikke gjort så mye annet enn å dokumentere skader på muren som var gjort av graveren.

Han hadde stått med en 30-tonns stor maskin nesten helt inntil muren vår for å komme skikkelig til for å utføre arbeid på nabotomta - som han også arbeider på. Dette resulterte i at deler av muren vår flyttet seg opptil 4 cm inn i huset, og ene støttemuren flytta seg innover i huset. Skikkelig kjedelig - og ganske frustreranes.

Så nå er det takstmann, "murerekspertuttalelse" og dokumentasjon av skader som gjelder...

 
 
 
 
 
Og egentlig skulle snekkerne begynne i morra. Men det blir vel neppe å skje. Som sagt skikkelig kjedelig.

Må også si at målet vårt om innflytting er uendret pga dette. Til påske 2015 skal vi være inne. Fremdeles ingen stress. Klarer det med god margin :)






2 kommentarer:

  1. Nei å nei så trist :(( det er vel ikke noe som er mere frustrerende enn akkurat en sånn opplevelse. Vi får håpe det blir en rask oppklaring/reparering/ny mur så dokker kommer videre i arbeidet....
    Hilsen oss i "kråkslottet"

    SvarSlett
    Svar
    1. Frustrasjonen er stor ja. Det viktigste nu er å få avklart hva som må gjøres for å hindre plager med gunn og mur i fremtida. Det ser ut til at det må rives 6 meter på lengden og 2 meter på høyden. Har hatt diverse fagfolk/takstmann i tomta, og venter nå bare på gravefirmaet sin takstmann...

      Slett