fredag 11. april 2014

Dusj eller boblebad

Hva skal vi ha på badene?


Vi har lenge vært ganske enige om at vi skal ha dusj på begge badene. Badekar...nei det vil vi ikke ha. Det trenger vi ikke. Det vil si - vi voksne vil ikke ha det. Vi har jo ikke akkurat spurt resten av klanen om hva de mener. Og når de ble spurt...så viser det seg at både minstegutten og snuppelura mener at badekar må vi ha. Et sånn med bobler i :)


Også kom boligmessa, og som nevnt tidligere så var vi der. På messa hadde Sparmax stand. Og der så vi boblebaderkar og steamdusj i ett. Genialt!!..tenkte  vi. Vi var rett og slett solgt. Så god idè syns vi det var. Vi trudde vi måtte ha et boblebadekar og en dusj....

Nå skal det sier at dette område om hva som finnes av dusj, badekar og sånne ting - er et område ingen av oss er speielt godt bevandret på. Men etter litt surfing på nettet kom vi frem til at noe lignende som på bildet under er det vi vil ha.



  Produktbeskrivelsen fra leverandøren er som følgende:  Dette er en utsøkt modell for 2 voksne, der man har alt av luxus som er å få i steambad. På grunn av formen på karet, passer den inn på de fleste bad, og spesielt bra for deg som ønsker et 2-manns steambad og ikke har plass til den klassiske typen symmetriske hjørnemodeller. Når man har lest "utsøkt modell" og "har alt av luksus som er å få i steambad" er man jo solgt. Ihvertfall veldig, veldig nysgjerrig på produktet.

Også følger en lang liste over funksjoner som følger med. Sikkert ikke alle vi trenger, men som er  kjekt å ha. Så lenge vi kan dusje og bade, ja da er vel hovedformålet dekt :)

Og så dro vi for å se på de forskjellige produktene. Og disse kombinerte steamdusjboblebadene tar jo enormt med plass da. Totalt kanskje ikke mere enn om vi skal ha både boblebad og dusj, men det blir litt "nettere" med boblebad og dusj - tror jeg....
















Så nå er vi nok tilbake til utgangspunktet (nesten). Dusj, men med boblebad også da :)

Akkurat nå er jeg veldig glad vi ikke slo til på et av messetilbudene, for da hadde vi endt opp med noe vi egentlig ikke vil ha. Men når både mine foreldre og svigers slo til og handlet "badstæsj" på messa, så var jeg bittelittegranne ergelig over at vi faktisk dro så uforberedt som vi gjorde. Uten mål på badet. At vi ikke viste hvor stor plass vi hadde til dusj/badekar på badet...

Du snakker om gullfiskhukommelse. Man skulle tro at vi klarte å huske mål på badet. Vi har jo sett tegningene minst en million ganger (sånn helt uten overdrivelse). Må vel innrømme at jeg fremdeles ikke husker mål på badet... Ca 7 kvm kanskje???

Og når alt kommer til alt så hadde de ikke noen bra messetilbud til vår behov....så da gikk vi egentlig ikke glipp av noe. Huff...det er ikke lett dette. Og vi må bestemme oss for hva vi skal ha, og hvor det skal stå, så rørleggeren får lagt opp rørene der de skal være.



 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar