mandag 30. mars 2015

Påske - og helt uten planer

Barnløs og planløs påske


Og sånn helt plutselig ble vi barnefri i påska. Mamma og pappa tok minstemann med seg nordover til hytte- og sneskuterpåske. Lille frøken snupp (som forsåvidt er ganske voksen nå) har dratt til Mo i Rana med kjæresten, og snekkersønnen (som er ennu mere voksen) planlegger å dra til fjells på hytta sammens med svigerdattera. Og hva skal vi gjøre.....?

Vi er ikke helt planløse. Men planene om skigåing og pølsegrilling gjemmer vi til påsken 2016. Planlagte feriedager er skrinlagt. Vi skal ingenting. Ingenting annet enn å ligge på sofaen og se serie på serie på serie. Å gjøre ingenting, det er lenge siden vi har gjort. Og det skal bli godt - trur jeg...

Men kjenner jeg snekkermannen og snekkerfruen rett, så blir det vel en fjelltur eller to. Og om været blir skikkelig godt påskevær - ja da blir det vel egentlig mere fjelltur og pølsegrilling enn det blir sofa og tvseing.

Også kan det jo hende at vi benytter muligheten til å dra på sene kveldsbesøk til venner. Vi er jo tross alt klar for det sosiale liv igjen.



Ønsker deg en strålende påske uansett hva dine planer er :)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar